Wat kan ik doen voor de droge huid ?

Droogte in het eerste geval, om de huid dagelijks minstens twee keer de crème, die lipidpótló, hydraterende lotions is aanbevolen. Lipiden en urease-bevattende vloeistoffen, bijna onmiddellijk, om rustig te worden, de huid glad en verminderen jeuk en het herstellen van het natuurlijke vermogen van de huid bescherming.

lipiden gebruiken op een droge huid

lipiden gebruiken op een droge huidBovendien, bij het drogen van zeep, douche gel voor de vette huid gel voor het lichaam wassen en geur van de zeep, wasmiddel, warm water voor een snelle douche, en een luchtbevochtiger (bevochtiger de bevochtiger gebruik) is aanbevolen. http://esteticofigure.info/

Als je een droge huid hebt, in plaats van de resterende koude en winderige tijd in de frisse lucht, niet te zonnebaden en te genieten, niet om te gaan naar het zwembad. Droogte in geval van irriterende stof (synthetisch, wol) kleding voor voorkeur, katoen of zijde kleding, die ik blijven ademen van de huid.

Kleding, het reinigen met een borstel, een vloeibaar wasmiddel of mosódió gebruik, en herhaaldelijk, uitspoelen met schoon water om te voorkomen dat de huid van droogheid en irritatie. Als deze methoden niet werken, of een ontsteking van de huid, wond infectie zich ontwikkelt op de huid, naast andere symptomen,

patches te ontwikkelen drogen, peeling van de huid, of als jeuk, slapen, school en werk je dwarszit, is het zeker aan te raden voor een dermatoloog geneesheer-specialist te bezoeken.

TOON HUID Het is aanbevolen dat de ongewone symptomen die u nodig hebt om aandacht te besteden omdat de tijd om te onderzoeken meer ernstige ziekten en de preventie.

Cutane manifestaties van ziekten van de inwendige organen brak genoeg is het moeilijk zou worden om te inventariseren omdat honderden pagina ‘ s van boeken die we kunnen vinden in de medische literatuur. In extreme gevallen,

bovendien, wanneer het noodzakelijk is om naar een dermatoloog te bezoeken (zweren, ontsteking), moet u aandacht besteden aan onschuldige symptomen. In túlszőrösödés, of plotselinge uitbraken van acne is het hormonale problemen kunnen worden van de symptomen.

Extreem droge huid kan vertrouwen op de hormonale veranderingen, diabetes, maar het kan bepalen of de schildklier niet goed functioneert. De mogelijkheid van allergieën, we kunnen het niet negeren, want soms zijn de allergische reactie alleen in de volwassenheid.

Als professionele cosmetica voor de behandeling zal niet helpen het probleem, het kan geen kwaad om naar een dermatoloog, die, in naar behoren gemotiveerde gevallen, de arts onder controle.

Onze huid geeft Veranderen van kleur naam: gele kleur, het kan wijzen op een lever-of epeproblémára, geel-grijs bleke huid kleur kan wijzen op kanker, of “eenvoudige” voor een gebrek aan ijzer.

of de huid kunnen duiden op een ziekte, die lijden

of de huid kunnen duiden op een ziekte, die lijden Het belangrijkste is dat het is ongebruikelijk voor de behandeling van niet-reageren in geval van problemen, moet u onmiddellijk zoeken, omdat een juiste diagnose kan vele andere problemen kunnen worden opgelost.

Een slechte tand kan leiden tot inflammatoire veranderingen van de huid. In dergelijke gevallen, symptomatische behandeling (cosmetische procedure) geen relevante resultaten, terwijl de causale factoren (licht, slecht), sluit niet uit deskundigen.

De verschijning van ouderdomsvlekken (in de meeste gevallen) een soort van hormonale veranderingen, lever functie tests. Het grootste probleem van slechte voeding redenen, want als het anale kanaal is niet genoeg voor de spijsvertering, die zich ophopen in de slak materialen, die, in het einde, de huid naar beneden, acne, of epitheel tijdens de ophoping van talg te vormen.

Kleine vochtinname is ook zichtbaar op de huid: gezonken, donkere kringen onder de ogen, en toon, Alan de kleur van de huid. In de zomer, bij het zweten, de cellen vocht verliezen en daardoor vermindert het verouderingsproces is ook meer plezier.

Echter, dit is niet goed, als je het plotseling verhogen van uw inname van vocht, want het geeft een belasting van de nieren, duizeligheid, verhoogde bloeddruk kan veroorzaken. Geleidelijk bereiken van de aanbevolen dagelijkse twee tot twee en een halve liter vocht verbruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *